Blizance očekuje zanimljiv dan, Lavovi pripazite šta jedete…

16.08.2022. - Magazin

OVAN
Posao: Pokušajte da se odlučite za nešto bolju poslovnu priliku i ne smatrajte to promašenom investicijom koliko novim poslovnom izazovom. Ne propustite ove aspekte.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u osobu, koju ne poznajete tako dobro ne budite podložni uticaju okoline i pokažite malo više ineteresovanja.

Zdravlje: Poštujte zakone svog tijela

BIK
Posao: Ukoliko ste od onih koji traže novi posao ne očajavajte, ukoliko se desi da se nešto ispriječi i ne realizujete svoju ideju. Biće boljih dana.

Ljubav: U svakom slučaju emotivna prilika na vidiku. Ne pokušavajte da mijenjate nešto što vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi sa partnerom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BLIZANCI
Posao: Nije sve u novcu već i u dozi zadovoljstva na vašem poslovnom segmentu. Radite ono što volite i ne žalite se na negativnost sredine, jer imate jasan pravac svojih aktivnosti.

Ljubav: Današnji dan može biti prožet odličnim raspoloženjem na duže staze pa ne očajavajte ukoliko vam je draga osoba malo zauzeta poslom. Biće prilike za nešto bolje raspoloženje u večernjim satima.

Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

RAK
Posao: Isuviše ste ponosni da se prepustite radu na poslu, koji vam ne odgovara. Smatrate da vrijedite mnogo više mada se prilike sa vašim novčanikom ne podržavaju. Prihvatite ono što vam se nudi.

Ljubav: Ne budite sumnjičavi prema osobi koja vam se udvara. Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da se dobro zabavite. Budite spremni na nove izazove.

Zdravlje: Niste loše raspoloženi.

LAV
Posao: Loše raspoloženje saradnika vama ne pravi problem. Želite da im pomognete i da se fokusirate na zajednični rad kako bi bili u odličnom raspoloženju za predstojeću sezonu.

Ljubav: Ništa novo na polju ljubavi. Moraćete sami da se odlučite za svoje postupke i da se osvrnete unazad da uvidite svoje greške. Naučite lekcije i popravite lični utisak.

Zdravlje: Loše varenje može biti prouzrokovano lošim raspoloženjem.

DJEVICA
Posao: Iako ste od onih koji se ne predaju slučaju, ovaj put ste dovoljno zabrinuti i ne želite da se otrgnete utisku da se osjećate loše zbog propuštene prilike koju niste smjeli da učinite.

Ljubav: Polje emocija zahtjeva vašu prisutnost. Neke detalje popravite pa se možete nadati posebno dobrom raspoloženju. Ne očajavajte ukoliko se nešto ne desi odmah, danas.

Zdravlje: Pojačajte doze vitamina.

VAGA
Posao: Poštujte trenutna pravila vašeg rada i neće biti velikih oscilacija u vašem novčaniku. Potrebno je samo da budete dovoljno fleksibilni i uspećete da riješite svoje probleme.

Ljubav: Nije loša ideja da izađete u provod koji već odavno planirate. Morate da budete koncentrisani na nešto bolje prilike koje vam se pružaju.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

ŠKORPIJA
Posao: Uviđate da ste na boljem poslovnom putu nego obično i morate da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Ne morate da se suzdržavate od sopstvenog mišljenja, jer imate odlične ideje.

Ljubav: Ukapirali ste da ništa nije slučajno, pa se vodite tom inercijom da pokušate sa prvim koracima nešto više da rešite na svom emotivnom planu.

Zdravlje: Možete imati lošiju funkciju reproduktivnih organa.

STRIJELAC
Posao: Poslovnu priliku koja vam dolazi preko polja inostranstva, nećete propustiti. Budite zadovoljni trenutnim plasmanom, pa će se desiti i krupnije stvari.

Ljubav: Ne pokazujete veću zainteresovanost za trenutnu simpatiju i ne želite nešto više da mijenjate. Budite koncentrisani na trenutnu poslovnu mogućnost.

Zdravlje: Isuviše se trošite.

JARAC
Posao: Vidite mnogo dalje od ostalih, pa vam neće loše pasti mogućnost da se dovoljno dobro zabavite i pokažete veći entuzijazam nego obično.

Ljubav: Isuviše ste zahtjevni od osobe suprotnog pola i niste spremni na kompromis. Promijenite neke bitne stvari kod sebe, kako bi napredovali i imali više osmijeha na licu.

Zdravlje: Osvježite dan vedrim raspoloženjem.

VODOLIJA
Posao: Niste u takvoj mogućnosti da morate da se otvoreno postavite i pričate šta želite, jer su vam se desile prilike da shvatite u kakvom ste ambijentu trenutno. Poželjećete nešto bolji tretman ovaj put.

Ljubav: Suzdržano ponašanje kod vas odaje utisak osobe koja ne može da se izbori za svoja prava. Partner to može da koristi.

Zdravlje: Usvajate nova pravila, pa očekujte boljitak.

RIBE
Posao: Vaša priora je danas zahtjevna. Imate odličan stav i želite mnogo toga da riješite bez veće presije kada su lične obaveze u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste se zabrinuli za ponašanje vašeg partnera to nije izgovor da se zajedno provedete. Planirajte večernji izlazak.

 

izvor:tportal/FOTO:Ilustracija