Bikovi moraju biti disciplinovani, Škorpiji partner priprema iznenađenje | Bijeljina.com

Bikovi moraju biti disciplinovani, Škorpiji partner priprema iznenađenje

27.05.2023.

Dnevni horoskop za 27. maj

 

Ovan
Danas se možda osjećate bezvoljno, fali vam energije i motivacije, ali ne očajavajte. Poslušajte savjet starije ženske osobe, uvjerićete se da je bila u pravu. Iznenadite partnera romantičnim ručkom ili večerom, saopštiće vam lijepe vijesti.

Bik
Možda vam se čini da se dosta trudite, ali to ipak nije dovoljno. Ako želite da ispunite svoje ciljeve moraćete više da povedete računa o disciplini. Imate loš osjećaj kada je riječ o vašem odnosu sa partnerom, ali ne brinite. Nesuglasice su normalne i prolazne.

Blizanci
Preopterećeni ste obavezama oko porodice, trebalo bi da budete iskreni prema partneru. Samo tako ćete prebroditi poteškoće. Uskoro slijedi lakši i ljepši period, ali povedite računa o važnim ugovorima. Odložite potpisivanje za neki drugi dan.

Rak
Konačno je došlo vaših pet minuta. Čeka vas sjajno putovanje koje niste planirali, ali ono vam donosi i jedno novo, vrlo zanimljivo poznanstvo. Ne zanemarujte hronični umor, obavezno pojačajte unos vitamina.

Lav
Bićete zadovoljni onda kada shvatite da možda malo više obraćate pažnju na svoje, dok zanemarujete tuđe probleme. Vaši najbliži se osjećaju loše zbog toga. Posvetite im malo pažnje. Jedan prijatelj nije bio iskren prema vama, a danas je konačan dan za istinu.

Djevica
Iako želite da sve ide po protokolu, to vam ne polazi za rukom. Prihvatite tuđu pomoć jer nije realno da sve postignete sami. Ne pokušavajte uzaludno da ostvarite komunikaciju sa bivšim partnerom. Najbolje bi bilo da ostanete prijatelji ako je to moguće.

Vaga
Uporno ste kontradiktorni, a to ne može da donese dobro. Postavite sebi prioritete i držite se svojih pravila. Prijatelji vam zamjeraju što ih savjetujete ono što ni vi sami ne primjenjujete. Možete se pohvaliti ljubavnom situacijom.

Škorpija
Napravili ste sjajan napredak na poslu, iako niste ni sami svjesni toga. Zasluge dolaze kasnije, taman kada se ukaže jedna nova prilika. Pokazaćete sebe u punom sjaju! Partner vam sprema iznenađenje, oduševićete se!

Strijelac
Koliko god da ste umorni i iscrpljeni, uživate u tome da budete maksimalno angažovani. Kolege cijene vaš trud, ali nisu najiskrenije kada je vaš odnos u pitanju. Partner vam možda prećutkuje neku tajnu, moguće je da vas čeka razočaranje.

Jarac
Zadovoljite se finansijskim napretkom i ubrzo odustanete od ostvarivanja novog. Prištedite kada su troškovi u pitanju, ne bi trebalo da kupujete nepotrebne stvari. Neiskreni ste u ljubavi, a to vas skupo košta. Provjerite krvnu sliku.

Vodolija
Iako je prethodni period bio turbulentan, stiže vam vijest koja će vas usrećiti kao ništa i niko do sada! Prijatelji vam spremaju žurku za slavlje, a na vama je da dovedete osobu koja vam budi leptiriće u stomaku. Da, spremni ste za viši nivo u vezi!

Ribe
Možda ste surovi prema svojim saradnicama, ne bi bilo loše da obratite pažnju na riječi koje izgovarate. Možete izgubiti ljude koji doprinose vašim projektima, a da niste ni svjesni da ste vi razlog. Ljubav cvjeta, uživajte!

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay