Bikove očekuju velike promjene na poslu, a Blizance preokret na ljubavnom planu

22.05.2023. - Magazin

Sta su vam zvijezde pripremile?

OVAN
Posao
Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati ambijent, bez lošeg stava. Kolege su vam od pomoći u svakom slučaju i vi ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam ne donose dovoljno novca ovaj put.

Ljubav
Sa voljenom osobom morate da se slažete, ali ono što ste imali u prethodnom periodu dosta dugo pamtite.

Zdravlje
Solidno ovaj put.

BIK
Posao
Ukoliko ste student, potrudite se da mnogo više ispita spremite za predstojeći period i da pokušate da se dovoljno koncentrišete na dodatne izazove, koji su malo lošije postavljeni, jer su ovaj put u okviru ličnih lekcija koje imate. Očekuju vas promjene na poslu.

Ljubav
Emotivni segment može da vam bude isuviše zadovoljavajući u narednom periodu. Morate da se okrenete partneru koji vas cijeni.

Zdravlje
Bolovi u predjelu vrata.

BLIZANCI
Posao
Ulaganje u privatni biznis može da vam donese zadovoljavajuće finansijsko stanje. Morate da se povinujete trenutnim tranzitima u kojima vidite i svoju ličnu šansu za neko vrijeme već i realizovanu.

Ljubav
Pokušaj da budete sa osobom na koju često mislite danas zaboravite. Biće boljih dana. Budite strpljivi, čeka vas preokret.

Zdravlje
Čuvajte se prehlade.

RAK
Posao
Preduzetnički duh koji vam se javio nije loša solucija za proširenje vašeg biznisa. Ukoliko se bavite izdavaštvom ne morate da imate velike troškove ovaj put. Ono što se od vas traži, jeste dodatna požrtvovanost.

Ljubav
Pokušaj da se rasteretite na polju emocija vam pravi veliku zamku u koju sami upadate ovaj put. Pokušajte da ne uvažavate nečije kašnjenje.

Zdravlje
Solarni pleksus vam je slaba tačka.

LAV
Posao
Ono što vam se prvo učini kao odlična poslovna šansa to bi moglo da bude prioritet u vašim radnim zadacima koje morate da dostavite na vrijeme. Ukoliko vam se učini da ste kratki sa vremenom morate da imate i asistenta.

Ljubav
Tajna ljubavna veza ovaj put na pomolu. Ukoliko se radi o nekoj novoj osobi moraćete dovoljno da razmislite o vašem daljem emotivnom životu.

Zdravlje
Srčana artitmija.

DJEVICA
Posao
Kada su u pitanju poslovne šanse preko polja inostranstva ne pokušavajte da se otrgnete od ideje koja vam može donijeti dovoljno satisfakcije na polju posla ovaj put. Bićete u odličnom raspoloženju već od sutra.

Ljubav
Kada je u pitanju ljubavna veza od ranije, morate da se koncentrišete i donesete konkretan predlog ovaj put. Ne pokazujte isuviše svoje emocije.

Zdravlje
Digestivni problemi.

VAGA
Posao
Ne volite da zasučete rukave i da se dezavuišete poslom koji nije na vašem nivou. Morate da se ipak dovedete u red. Vaš način rezonovnja vam ne donosi baš neku satisfakciju, a to se vidi po vašem novčaniku, koji je po malo prazan.

Ljubav
Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Jarca budite uvjereni da su emocije obostrane. Imate zajedničke teme.

Zdravlje
Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA
Posao
Ukoliko očekujete poveći novac na polju privatnog posla morate da budete dovoljno koncentrisani, kako bi izvukli dovoljno dobar bilans. Očekujte neočekivano jer vam to poručuju planete.

Ljubav
Budite dovoljno otvoreni na polju emocija sa jednim Rakom kako bi mogli da se opustite u narednom periodu. Imaćete dovoljno pozitivne energije na koju možete da računate.

Zdravlje
Imate pojačan kašalj.

STRIJELAC
Posao
Spremite se na otvorenu saradnju ovaj put, jer možete imati više koristi nego inače u toku rada. Ne marite šta drugi misle o vama, jer nečije mišljenje u ovom trenutku nije toliko bitno, koliko vaše lično zalaganje.

Ljubav
Odličan stav koji ste imali u toku jučerašnjeg dana može da se protežira i na ovaj. Moraćete više da radite na sebi nego inače.

Zdravlje
Pojačana tenzija.

JARAC
Posao
Poslovna strana vam je izuzetna danas. Moraćete da prođete još obuku i bićete u odličnoj formi. Ne tražite pomoć na suprotnoj strani od one u kojoj se možete osjećati kao dobitnik. Neko može da prepozna vaš talenat ovaj put.

Ljubav
U svakom slučaju morate da se prilagođavate partnerovim potrebama i da budete dovoljno fleksibilni kako ne biste bili izopšteni iz date priče.

Zdravlje
Solidno.

VODOLIJA
Posao
Volite svoj posao i uživate u tome. Morate da budete u fokusu. Ne morate da se žalite na trenutne propuste, koliko se od vas traži dodatno angažovanje na segmentima gdje vam se ne radi.

Ljubav
Volite da vam partner povlađuje i da se osjetite dosta opušteno u društvu pijatne osobe koja na vas misli. Jedan Lav je odlična kombinacija.

Zdravlje
Stomačni virus.

RIBE
Posao
Ukapirali ste gdje ste pogrešili pa ćete nastojati da tu grešku ispravite bez većeg izuzetka. Pomoć od kolega je polovična i vi ste na takav tretman navikli i nećete se pretjerano baviti tim pitanjem.

Ljubav
Vaša emotivna strana je ispunjena u odnosu na prethodni period kada se niste dovoljno otvoreno ponašali pa je partner stekao pogrešan utisak o vama.

Zdravlje
Odlično ste raspoloženi.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay