Bikove muči novac, Ribe u problemu, Raku stiže nova životna prilika…

11.09.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 11. septembar

 

OVAN
Dnevni horoskop vas savjetuje da nekome pružite šansu, umjesto da odbacite taj odnos „na prvu loptu“. Ponekad vam je teško da ljudima pružite povjerenje i svoje srce na dlanu, posebno ako ih ne poznajete dovoljno, ali danas je dan kada bi trebalo da malo više vjerujete, a malo manje brinete. Opustite se i pustite da vas zvijezde vode!

BIK
Vaš dnevni horoskop za 11. septembar u znaku je upozorenja, nikako danas ne brzajte, posebno sa finansijama! Novčani horoskop vam nije dobar i moguće su greške u transakcijama, koje ćete teško popraviti. U ljubavi vas čeka veliko iskušenje.

BLIZANCI
Komunikacija vam danas neće biti jača strana, pa dobro pazite šta kome pričate. Moguće je da vas neće protumačiti kako treba i da ćete dobiti lančanu reakciju nerazumijevanja, posebno sa najbližima. Neko iz vaše okoline misli da ne poštujete dogovore.

RAK
Dnevni horoskop za 11. septembar vas poziva da potražite nove prilike u životu. Danas je dan da prelistate oglase i informišete se o boljim poslovima, ali i da prođete kroz svoj imenik i vidite da li bi neke ljude trebalo trajno da izbrišete. Poslušajte svoje tijelo, govori vam da ste umorni, obezbijedite sebi predah, opustite se i uživajte malo!

LAV
Puni ste energije danas i potrebno je da je kanališete u nešto kreativno. Osmislite zabavan dan i istražite hobije kojima se dugo niste bavili, jer vam obaveze nisu ostavljale dovoljno vremena. U ljubavi se osjećate kao da ste tek na početku veze, i iznova i iznova se zaljubljujete u partnera.

DJEVICA
Dnevni horoskop za 11. septembar vam je u znaku odlaganja, oklijevanja, odsustva akcije. Kao da vas nešto „koči“ da se pokrenete, a nikako da utvrdite šta je to. Imate i ideje i vrijeme da sve učinite boljim, ali dok ne proniknete u svoje srce i tamo pronađete šta vas blokira, nećete se osloboditi tih stega!

VAGA
Zbunjeni ste u ljubavi danas, čini vam se da stvari nisu onakve kakvim izgledaju, i odlučni ste da utvrdite šta je problem. Pred vama i partnerom je važna odluka, ali kao da je oboje zaobilazite, da niste spremni da se pogledate u oči i kažete šta iskreno mislite. Sačekajte večernje časove za važne razgovore.

ŠKORPIJA
Dnevni horoskop vam je u znaku ljubavi, željni ste strasti i bliskosti i šaljete te signale partneru, ali kao da ih ne primjećuje. Privatni život vas zaokuplja i ne dozvoljava vam da uvidite da postoji toliko radosti u drugim sferama vašeg postojanja. Dozvolite sebi da jedan dan ne razmišljate o tome šta će biti dalje u vašoj vezi, sve će se riješiti.

STRIJELAC
Vaš dnevni horoskop za 11. septembar predviđa „opsesiju“ nekim projektom koji ste sami sebi nametnuli. Bilo da je to neka poslovna aktivnost, ili nešto što ste smislili da radite po kući, ne ostavlja vam ni atom snage i energije za druge stvari! Neka vam ovo bude nauk, ponekad sami sebi napravite najviše problema, a onda se dodatno opteretite time da ih sami i rješavate.

JARAC
Uživate u nekom novom odnosu koji vas vraća u nasjrećnije trenutke, i zbog toga se osjećate kao da hodate po oblacima. Budite opušteni i prirodni, ne razmišljajte previše o novoj ljubavi, već zajedno istražite nove dimenzije svoje romanse. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi s varenjem.

VODOLIJA
Teško vam je da se skoncentrišete jer s jedne strane, želite da ispratite svaki detalj nekog problema u svojoj okolini. Ali s druge, instinkt vam govori da ovo nije nešto u šta bi trebalo da se „petljate“. Šta će prevagnuti? Budite oprezni ako niste direktno uključeni u problem, samo ćete stvoriti novi!

RIBE
Dnevni horoskop vas savjetuje da se danas ne bavite rješenjem nekog zastoja u komunikaciji, jer nećete donijeti ništa dobro. Sačekajte sljedeću nedjelju i onda iskreno porazgovarajte sa osobom koja je odjednom hladna prema vama. Danas nikako nije dobar dan za prenošenje poruka i tumačenje nečijeg ponašanja!

 

 

izvor:AgencijeFOTO:Pixabay