Bik pod hitno da mijenja naviku, Škorpija nek stavi “tačku”, Lav da bude pažljiv, a vi?

30.11.2022.

Zvijezde otkrivaju…

 

 

OVAN

Dnevni horoskop za 30. novembar 2022. godine vam donosi manje razmirice na poslu. Suzdržite se da ne budete grubi i oštri na riječima, jer ćete posle zažaliti. Nekome ste obećali nešto, te nemojte da zaboravite na to. Zdravije se hranite!

BIK

Trudićete se da budete rezervisani prema osobi koja gaji velika osjećanja prema vama. Time nećete ništa da postignete. Budite hrabri i porazgovarajte sa njom u četiri oka. Bićete ekstremno lijeni, što pod hitno treba da mijenjate. Okružite se ljudima od akcije ili uplatite teretanu u ovim hladnim danima.

BLIZANAC

Igra srca i razuma u vama se ne smiruje. Tokom cijelog dana osetićete dvojnu prirodu Blizanca. Pokušajte da to preokrenete u svoju korist i izvučete najbolje lekcije iz toga. U ljubavi vam ne cvjetaju ruže, ali to ne znači da vas uskoro ne očekuje procvat. Budite strpljivi i radite na sebi. Sve je u dobroj energiji!

RAK

Zvijezde vam nalažu da ne gurate stvari “pod tepih”, jer kad tad će izaći na vidjelo. U glavi napravite konkretan plan i postepeno ga realizujte. Budite strpljivi i vidjećete kako se sve menja na bolje. Moguće su određene peripetije sa papirologijom i birokratijom, te se na vrijeme o svemu informišite.

LAV

Dnevni horoskop će vam biti u znaku posla i karijere. Očekujte u toku dana dosta poziva i akcije. Moguće je da će jedna ženska osoba da vam pomuti razum, ali budite pažljivi. Vrlo je vjerovatno da se iza toga krije sopstveni interes. Čuvajte se povreda na poslu!

DEVICA

Taman kad ste pomislili da ste veći dio posla završili, neko od kolega ili nadeđenih će vam “natovariti” još. Ukoliko to nije u vašem domenu, nemojte da pristajete, jer vrlo je moguće da žele da iskoriste vaše znanje i vrijeme. Čuvajte se prehlade!

VAGA

Dnevni horoskop za 30. novembar 2022. godine vam savjetuje da sve svoje muke podijelite sa nekim bliskim ili stručnim. Kao da vam se hiljadu stvari odjednom nakupilo i ne znate šta ćete sa njima. Nikako ne držite to u sebi, jer može da vas košta zdravlja.

ŠKORPIJA

Početak dana će vam proteći u svakodnevnim obavezama, te nećete ni osetite kako vam je vreme proletelo, dok vas u drugoj polovini očekuje pravi jesenji umor. Poželjećete da ostatak dana provedete u krevetu, što je potpuno u redu. Ali pokušajte da ne opterećujete sebe dodatnim mislima i stvarima iz prošlosti. Konačno je vrijeme da stavite tačku na to!

STRELAC

Srce vam govori jedno, a razum drugo… Tokom cijelog dana ćete voditi pravi mali rat sa sobom. Savjet je da misli zapisujete kako bi vam bilo jasnije gdje ste krenuli, a gdje završili. Nemojte da budete previše samokritični, jer niko nije savršen, umjesto toga posvetite se svojim ambicijama i ličnom razvoju.

JARAC

Inat nikom nje dobro donio, zato se trudite da ga ostavite po strani. U ljubavnom polju zvijezde vam nisu u potpunosti naklonjene, jer vam govore da je potrebno sami da preuzmete inicijativu. Zauzeti Jarčevi treba više da osluškuju partnera i obrate pažnju na skrivene znake. Čuvajte se teških poslova!

VODOLIJA

Neko iz vašeg okruženja će vam ponuditi zanimljivu, ali rizičnu poslovnu ponudu. Vro je moguće da nećete znati o čemu je reč, te nemojte olako da pristajete na nju. Posavjetujte se sa stručnjacima! Bivša ljubav će vam pokucati na vrata, ali bolje je za vas da ih ne otvarate.

RIBE

Dnevni horoskop Za 30. novembar 2022. biće u jeku novca. Očekujte neki dobitak, nasljedstvo ili bonus na poslu. Savjet je da za neke stvari bolje držite “jezik za zube”, ne misle vam svi dobro kao što se tako predstavljaju. Partneru je potrebna podrške, zato nemojte da ga odbijate od sebe…

 

izvor:Agencije/FOTO:Ilustracija