Počelo snimanje filma o legendarnom Džeju

28.03.2023. - Kultura

Film o pokojnom pjevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima prije dvije nedjelje, a denser, koji će ga glumiti u jednom periodu njegovog života, odlično se snašao na snimanju.
Kako Kurir saznaje od dobroobavještenog izvora bliskom produkciji, jednu od glavnih uloga u ovom dugoočekivanom ostvarenju dobio je Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

S obzirom da će u filmu biti prikazani skoro svi bitniji trenuci Džejovog života – od pjevačevog djetinjstva i odrastanja u domu za nezbrinutu djecu, ali i njegovog puta ka slavi, Husa će igrati Džeja u jednom periodu njegovog života.

Pored densera, kao drugi potencijalni glumci, pominjali su se i nepoznati romski dječak, koji je izabran na kastingu, a koji će glumiti pokojnog pjevača u periodu rane mladosti.

Izvor tvrdi da su svi oduševljeni Husom i da se on u potpunosti transformisao u lik folk legende sa Dorćola iz periodu u kojem tumači njegov lik.

“Film se snima već dvije nedjelje. Zbog uloge Husa je smršao 16 kilograma. Sjajno se snašao kao glumac. Svi na setu su oduševljeni kako se uživio u ulogu pokojne legende. Ekipa smatra da je napravljen pravi izbor. Ono što je najzanimljivije je da Husa i fizički jako podsjeća na Džeja. Još se sve drži u tajnosti, pa i izbor glumaca, kako bi efekat iznenađenja bio što veći”, ispričao je izvor.

Prema našim daljim saznanjima, ni Džejeva porodica za sada nema informacije o tome ko će glumiti pokojnog pjevača i detaljima filma.

Oni tek treba da odu na sastanak sa produkcijom, koja će im saopštiti sve pojedinosti u vezi ovog ostvarenja, koji će sasvim sigurno, biti veliki bioskopski hit.

Podsetimo, radni naziv autobiografskog filma je “Nedelja”, po istoimenom Džejovom hitu. Ramadanovski je iznenada preminuo 6. decembra 2020. godine, a vijest o njegovoj smrti potresla je cijelu Srbiju i region.

Izvor/Foto:Kurir