Bik željan uspjeha, Blizance remete emocije, Lav dobija olakšanje

14.03.2023.

Pročitajte dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam donosi borbu razuma i srca. Očekuje vas važna odluka i niste sigurni kojim putem da krenete. Saslušajte savjete od članova porodice, ali poslušajte svoju intuiciju. To je jedini način da se ne kajete, kakav god ishod bio. Ljubavna situacija odlična!

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa poslovni uspjeh! Zadovoljni ste postignutim rezultatima, ali želite još. Oslonite se na mlađeg kolegu, zaista vam pruža pomoć i vjetar u leđa. Večeras napravite opuštajuće vrijeme, spremite kupku, pustite muziku i uživajte u svemu što ste uradili.

BLIZANCI

Zvijezde vam predviđaju sjajno raspoloženje, pozitivnu energiju i osmijeh od uha do uha! Iskoristite dan da se odužite bliskim ljudima, pripremite im neko iznenađenje. Prija vam pažnja koju dobijate od partnera, ali čini se da se plašite jakih emocija. Nema potrebe, izgleda da ste spremni za viši korak u vezi.

RAK

Danas se suočavate sa problemom koji je bio neizbježan. Ako je riječ o situaciji sa posla, čuvajte se riječi izgovorenih u afektu. Ukoliko se radi o svađi na ljubavnom polju, moguće je da se treća osoba miješa u vaš odnos sa partnerom. Bilo kako bilo, danas je dan da riješite sve što vas muči.

LAV

Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam predviđa pregršt obaveza. Povoljan je dan za velike kupovine, potpisivanje ugovora ili novčane transakcije. Kraj dana će obilježiti olakšanje, završićete sve što ste zacrtali. Moguće su razmirice u ljubavi, ali riješićete ih brže nego što ste mislili.

DJEVICA

Previše analizirate sitnice na koje drugi ni ne obraćaju pažnju. To može da vas odvede u vrtlog razmišljanja bez početka i kraja, a to vam je najmanje potrebno. Misli mogu da vas koče u koracima koje treba da preduzmete. Sve je jednostavnije nego što mislite, razmislite da li vam je rješenje “ispred nosa”.

VAGA

Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vas savjetuje da se klonite toksičnih ljudi. Neraspoloženi ste, iako ni sami ne znate uzrok. Možda je razlog što vas crpe tuđi problemi. Osamite se, isključite mobilni telefon i uživajte u onome u čemu želite. Vidjećete razliku koja će vam prijati.

ŠKORPIJA

Danas vas zanima samo ljubav i ništa drugo! Željni ste pažnje i nedostaje vam strast koja je u proteklom periodu izostala. Spremni ste da pružite pažnju više nego inače. Prepustite se, vratiće vam se višestruko. Sredinom dana možete da očekujete sjajne vesti koje se tiču posla!

STRIJELAC

Imate dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani jer ste prilično rasejani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promjenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi. Horoskop vas savjetuje da više spavate, vodite računa o imunitetu.

JARAC

Bilo bi dobro da prestanete da sabotirate sami sebe. Organizujte se bolje i izađite iz haosa u kom ste trenutno. Potrudite se da budete temeljni na radnom mestu. Nema potrebe da sumnjate u svoje ideje, iznesite ih i vidjećete povratne reakcije. Biće odlične!

VODOLIJA

Moguć je priliv novca, ali ne bi bilo dobro da baš sve potrošite. Najbolje bi bilo da se usredsredite na štednju. Neka ženska osoba može da vam saopšti dobre vijesti u vezi sa poslom. Poslovna prilika treba da se iskoristi, čak i ako je to nešto sa čim nemate dodirnih tačaka.

RIBE

Dnevni horoskop za 14. mart 2023. godine vam donosi iznenađenje! Dugo ste željeli da se desi nešto što vam je djelovalo nedostižno. Sada ćete se uvjeriti da sve možete, častite porodicu i prijatelje! Večeras slijedi slavlje, ali i jedno zanimljivo poznanstvo.

Izvor:Agencije