Žena taoca pregovara s otmičarem, porodica u šoku “Juče je lomio svoja kola i niko nije mogao da ga smiri” (Video)

15.09.2022.

Policija pokušava da oslobodi Slobodana Trifunovića (65) koga jedan muškarac drži kao taoca u automehaničarskoj radnji u beogradu.

Slobodanova partnerka je u šoku i suzama stigla na lice mjesta, gdje se odvija prava drama.

Plačući rekla da je od komšije saznala da je njen partner taoc.

“Javio mi je komšija iz zgrade, napisao mi je na Viberu, kaže šta se dešava sa tvojim dečkom, stavili su mi nož ispod vrata. Ja kažem: “Jao, pa ko, pa kad, šta nemam pojma šta se dešava”. Imala sam takvu tragediju, meni su tri člana porodice umrla, ja sam poludjela kad sam to čula”,  drhtavim glasom priča ona.

Kako kaže, njena prva reakcija bila je da to nije moguće.

“Kažem mu: pa to je nemoguće, i on mi pošalje fotografije i kad sam vidjela, počela sam da se tresem. Ja sam u šoku, jer on nije nikome ništa loše uradio, on je jedan pošten čovjek, vrijedan, radan, još i bolestan, imao je moždani udar, nikad nikog nije dirao, pošteno je zarađivao. Zato sam u šoku, ne mogu da vjerujem da se to dešava”, kaže Slobodanova partnerka.

Ona je dodala da se nada da će sve biti dobro i da će izaći živ.

Napadač je čitavog dana bio u kafani, piše Telegraf.

Dolazio da popravlja skuter

Stevan J. (26) je oko 15.30 sati uzeo za taoca vlasnika automehaničarske radnje u Micka Krstića 1na Karaburmi i sve vrijeme mu drži nož pod grlom.

Vlasnik automehaničarske radnje je Slobodan Trifunović (65) koji je prema riječima komšija prije određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana.

Otmičar koji drži Slobodana navodno dolazi da popravlja skuter kod njega i upravo njegova žena pregovara da ga pusti.

Često je dolazio pijan

Na mjesto talačke krize stigle su i porodice nasilnika i taoca koji razgovaraju sa pripadnicima MUP.

“Mladić koji je i napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji”,  kažu članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Izvor:Kurir