Ubio ženu iz karabina dok su proslavljali 40 godina braka

17.12.2022. - Hronika
Ljubodrag N. iz sela kod Velike Plane iz lovačke puške danas je navodno ubio svoju suprugu Milanku N. dok su proslavljali 40 godina braka!

Kako se saznaje ništa nije naslućivalo na ovakvu tragediju.

“Ljubodrag i Milanka su decenijama živjeli i radili u Francuskoj, tamo su ostvarili i penziju, prvo se u rodno mjesto vratio Ljubodrag, a zatim prije nekoliko i Milanka”, kaže sagovornik i dodaje:

Danas im je 40 godina braka! Slavili su jubilej njihove ljubavi, a šta se to toliko preokrenulo u sekundi, pa je on uzeo pušku i presudio joj, i dalje se ne zna.

Kako navode komšije, ubistvo se dogodilo prije dva i po sata.

“Prije zločina njih dvoje su otišli do grada, ali je Ljubodrag svratio do kafane, dok se Milanka kući vratila sa komšinicom. Nakon nekog vremena kući je došao i Ljubodrag i supružnici su se posvađali”, kaže sagovornik i dodaje:

Uzeo je stari karabin koji je bio u kući i jednim hicem je ubio ženu, a komšinica koja je sjedila za stolom je ostala šokirana jezivim prizorom.

Prema riječima izvora iz istrage, nesrećna žena koja je zapravo i jedini očevidac tragedije trenutno je na pregledima jer ne može da se povrati od šoka, piše Kurir.

Scena je bila jeziva. U kući se i dalje obavlja i uviđaj koji traje već nekoliko sati. Motiv ove tragedije utvrdiće dalja istraga, a tijelo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

Izvor:Agencije