U Zvorniku uhapšeno 7 osoba zbog droge

17.05.2023. - Hronika

 

U Zvorniku je uhapšeno sedam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Zvornik su u sklopu operativne akcije “Lord” obavili pretrese na sedam lokacija u Zvorniku i uhapsili B.K. I.K. F.B. D.L. S.Đ. M.Z. i E.H. saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Policijski službenici su tokom ove akcije pronašli i privremeno oduzeli 194,9 grama praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu spid, 30,9 grama biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 53,3 grama nepoznate materije, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dvoje makaza sa tragovima biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i veći broj mobilnih telefona, sim kartica i nosača sim kartica, piše RTRS.

Aktivnosti u navedenoj istrazi se realizuju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, čijem će tužiocu biti predati osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izvor:Srpskainfo