U Bijeljini uhapšen državljanin Francuske | Bijeljina.com

U Bijeljini uhapšen državljanin Francuske

21.07.2022.

Pripadnici Jedinice Granične policije BiH Bijeljina uhapsili su danas državljanina Francuske čiji su inicijali S.V. jer ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja.

“S.V. je kontrolisan na ulasku u BiH na graničnom prelazu Rača i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina”, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Juče su službenici Jedinice Granične policije BiH Trebinje uhapsili državljanina Hrvatske čiji su inicijali A.P, nakon što je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela razbojništvo.

Ovo lice kontrolisano je na ulasku u BiH na prelazu Klobuk i predato je službenicima Policijske uprave Mostar.

Na Aerodromu Sarajevo uhapšeno je lice čiji su inicijali M.M. jer je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči.

Državljanin BiH na aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Frankfurta.

Lice čiji su inicijali S.K. uhapšeno je nakon što je utvrđeno da je za njim MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Ovaj državljanin BiH je kontrolisan na prelazu Zvornik i predat je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Uhapšeno je i lice čiji su inicijali S.M. jer je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Bugojnu zbog krivičnih djela pronevjera u službi i lažno prijavljivanje.

Državljanin BiH je kontroliran na ulasku u BiH na prelazu Izačić.

Službenici Jedinice Granične policije Orašje su 16. jula uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali J.O. /25/ prilikom ulaska u BiH za kojom su Opštinski sud u Banovićima i Opštinski sud u Živinicama raspisali potrage zbog krivičnih djela krađe.

 

izvor:Agencije/FOTO:Avaz