Saslušan suvozač iz “automobila smrti” u kontra smjeru na auto-putu | Bijeljina.com

Saslušan suvozač iz “automobila smrti” u kontra smjeru na auto-putu

05.09.2023.

Nenad K., suvozač iz fiata, saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki, u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su povrijeđene.

Prema saznanjima, on je rekao da su on i vozač automobila Dejan J. krenuli na svadbu u Ivanjicu, promašili izlaz na auto-putu i pokušali da se što prije isključe. On je naveo da su pili pivo tog dana.

Takođe, suvozač iz “automobila smrti” zvanično je saopštio da nisu snimali telefonom vožnju u kontra smjeru, niti su bilo kakve snimke tokom putovanja postavljali, odnosno imali namjeru da postave na društvene mreže.

Podsjećamo, oba telefona su izgorela u automobilu.

Nenad K. je saslušan u bolnici, u koju je smješten zbog teških povreda koje je zadobio u nedjelju u saobraćajnoj nesreći.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća se dogodila prekjuče popodne kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je vozilo fijat punto kojim je upravljao Dejan išlo kontra smjerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

Nastradali Dejan je živio u Debeljači i bio je maser.

Povrijeđene dvije osobe

Na suvozačevom mjestu je bio Nenad K. (40), koji je nakon nesreće prevezen na odjeljenje reanimacije u Urgentni centar.

Dragoslava P. (30), koja je bila na mjestu vozača hjundaija u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Na jezivom snimku nesreće vidi se trenutak u kom se fijat kojim je upravljao Dejan zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgorio.

Izvor: ATV