Priveden muškarac zbog sumnje da je pomogao osumnjičenom za ubistvo Beatovića

17.10.2022. - Hronika

Policija u Zvorniku uhapsila je juče osobu čiji su inicijali M.C. iz ovog grada zbog sumnje da pomogao osumnjičenom za ubistvo Boriše Beatovića u ugostiteljskom objektu kod Zvornika prošlog petka.

M.C. je uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, rekli su iz Policijske uprave Zvornik.

“Osoba M.C. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, sprovedeno Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina”, saopšteno je.

Policijskoj stanici Кozluk je prošlog petka oko 23.05 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javila četiri lica  muškog pola sa povredama zadobijenim od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mjestu Trnovica, Grad Zvornik.

“Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedna osoba je smrtno stradala, a jedna teško povrijeđena”, rekli su u subotu u Policijskoj upravi Zvornik.

U toku je dalja istraga pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u cilju pronalaska izvršioca krivičnog djela teško ubistvo, prenosi ATV.

Kao motiv pucnjave pominje se navodno to što su Beatović i osumnjičeni ranije imali određeni sukob. Ubijeni Beatović hapšen je ranije u policijskoj akciji na suzbijanju trgovine drogom, te je hapšen sa kriminalnom grupom koja se na području Bijeljine i Zvornika bavila prodajom heroina i kokaina.

Izvor:Srspkainfo