Poznato stanje žene koja je povrijeđena u udesu kod Milića

14.09.2023. - Hronika

Osoba čiji su inicijali D. Ć. iz Vlasenice koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u mjestu Vukšić Polje kod Milića hospitalizovana je u Klinici za ortopediju i traumatologiju i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, rečeno je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Pacijentkinja je zadobila prelom lijevog kuka i kontuziju cijelog tijela. Urađena je kompletna dijagnostika i planiran je operativni zahvat u narednom periodu. Pacijentkinja je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja – rekli su u UKC.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 18.35 na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u mjestu Vukšić Polje kod Milića, teške tjelesne povrede zadobile su osobe čiji su inicijali D. Ć i P. S., saopšteno je ranije iz Policijske uprave Zvornik.

U udesu su učestvovala vozila “fijat panda” kojim je upravljala D. Ć. iz Vlasenice, a na mjestu suvozača bila je osoba S. P., kao i teretno motorno vozilo “man” sa priključnim vozilom “ridler” kojim je upravljala osoba G.G. iz Han Pijeska.

Na lice mjesta izašli su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići i Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Milići koji su D. Ć. i P. S. prevezli u bolnicu u Zvornik, gdje im je dežurni doktor konstatovao teške tjelesne povrede, nakon čega je D. Ć. nakon ukazane pomoći prevezena u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka, a P. S. zadržana u Zvorniku, navedeno je u saopštenju.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj ove saobraćajne nesreće.

Izvor: Srpska info