Policija pronašla drogu, pa uhapsila jednu osobu

07.02.2023. - Hronika

Pripadnici Policijske stanice Sokolac pronašli su marihuanu i uhapsili osobu iz ove lokalne zajednice čiji su inicijali S.S, koja se dovodi u vezu sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Službenici ove policijske stanice su u mjestu Kazani, opština Sokolac, kontrolisali automobil “bmw” u kojem su se nalazile osobe iz Sokoca čiji su inicijali M.N. i D.P. i sedamnestogodišnja osoba iz Han Pijeska, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prilikom pretresa automobila pronađeno je 40 grama marihuane, a daljim operativnim radom policija je došla do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnog djela dovodi navedeno maloljetna osoba, te osoba S.S. iz Sokoca.

Na osnovu naredebe Osnovnog suda na Sokocu izvršen je pretres stana i vozila koje koristi S.S. i tom prilikom pronađeno je još 58 grama marihuane.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj protiv S.S. i maloljetne osobe.

Izvor/Foto:Srpskainfo