Oglasili se doktori iz Beograda o stanju djevojčica koja povrijeđena u nesreći u Užicu

28.08.2023. - Hronika

Djevojčica (11), koja je juče povrijeđena u nesreći koja se dogodila u Užicu transportovana je juče popodne za Beograd, intubirana je i njeno stanje je ozbiljno.

Dopremljena je juče u kasnim popodnevnim satima i nalazi se u teškom stanju. Treba sačekati ne može se sada ništa reći niti je zahvalno prognozirati – kaže sagovornik Blica.

Djevojčica je operisana juče u bolnici u Užicu, ljekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče popodne upućena za Beograd.

Poginuli baba, djed i jedna unuka

Podsjetimo, juče oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko rijeke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dvije osobe, dok su dvije djevojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu. U bolnici je povredama podlegla djevojčica (9). Poginuli su baba i djed devojčica, od kojih je jedna nažalost podlegla povredama.

Prema saznanjima, u nesreći su učestvovali putnički automobil “ševrolet matiz” beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

Izvor: Srpska info