Muškarci izašli iz automobila i fizički se obračunali

25.05.2023. - Hronika

Ljudi šta se dešava sa nama? Zašto ovo gledam usred bijela dana? Dva odrasla čovjeka na ovakav način rješavaju problem? – riječi su Sofije, djevojke koja je snimila video snimak u kom se dvojica muškaraca u Beogradu, fizički obračunavaju.

Naime, na instagram stranici “Moj_beograd_rezerva” nedavno objavljen je video snimak u kom se može vidjeti kako su dvojica muškarca, zbog za sada nepoznatog razloga, izašli iz svojih automobila i izazvali tuču nasred puta, dok je na semaforu bilo crveno svjetlo.

“Nasilje ništa nikada nije riješilo. Sve se rešava razgovorom nismo životinje. Djeca se ne tuku, batina nije iz raja izašla i to ne dovodi do rješenja problema nikada. Mi moramo istinski da se borimo protiv nasilja u svim situacijama, svakog dana! Svaka čast momcima koji su ovo zaustavili Stop nasilju bilo koje vrste!”,  napisala je Sofija koja je ujedno i autor potresnog video snimka.

Grupica momaka smirila situaciju

Na svu sreću, u jednom trenutku naišla je grupica momaka koja je uspjela da ih razdvoji, čime se fizički obračun i završio.

Šta je prethodilo svađi i tuči još uvijek nije poznato.

Izvor:Srpskainfo/Foto: MOJBEOGRAD REZERVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT