Mandić nikada nije hapšen, kamere otkrile njegovo kretanje

05.12.2022. - Hronika

Dalibor Mandić (36) koji je osumnjičen za ubistvo Ariela Bogdanovića (28) u Banjaluci, nije bio poznat policiji, niti je ikada ranije hapšen, potvrđeno je za Srpskainfo.

Naš izvor pojašnjava da Mandića nema u policijskim evidencijama, odnosno da nikada nije hapšen ni zbog krivičnih djela, niti zbog prekršaja.

“Isto tako je i sa ubijenim mladićem, on takođe nikada nije dovođen u vezu sa bilo kakvih krivičnim djelima”, istakao je naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, upravo ta informacijama da se ne radi o osobama sklonim kriminalu je dosta otežala istragu, ali je i pored toga policija za manje od 12 časova u potpunosti rasvjetlila ovo monstruozno ubistvo koje je potreslo Banjaluku.

Izvor Srpskainfo pojasnio je kako je tekla istraga nakon što je policiji prijavljeno da je u petak oko 20 časova u blizini kampusa pronađeno beživotno tijelo mladića.

“Policija je odmah izašla na teren i utvrdila da je ubijen Ariel Bogdanović i odmah je pokrenuta velika potraga na području Banjaluke. Istragu su vodili pripadnici sektora Kriminalističke policije PU Banjaluka, a u potragu za ubicom bili su usključeni svi razpoloživi resursi svih policijskih stanica na području grada”, istakao je naš izvor.

Prema njegovim riječima, čim je identifikovan ubijeni mladić policija je krenula u provjere svih informacija oko njega.

” Već u prvim satima istrage saslušan je veći broj svjedoka. Saslušavane su njegove radne kolege, kao i druge osobe iz njegovog najbližeg okruženja i to je dalo neke početne informacije koje su usmjerile istragu u pravom smjeru”,  kaže naš sagovornik.

Izvor/Foto:Srpskainfo