Lazar i saputnik poginuli u teškoj nesreći

03.09.2023. - Hronika
Lazar T. (31) stradao je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu E-75 u pravcu Beograd-Subotica, kada je motor na kojem se nalazio izgubio kontrolu prilikom preticanja dva kamiona.

Pored Lazara život je izgubio i njegov saputnik.

Dva kamiona kretala su se desnom saobraćajnom trakom i po izjavi jednog od vozača teretnjaka, njih je sa lijeve strane obilazio motocikl marke “suzuki GSX”.

“Na dvotočkašu su bila dva muškarca. Prilikom obilaženja vozač motocikla udario je u lijevu zaštitnu ogradu, izgubio kontrolu, udario u točak kamiona i pao na kolovoz. Na licu mjesta poginuo je 31-godišnji vozač motocikla, suvozač je u teškom stanju prevezen u KC Vojvodina, gdje je preminuo”, rečeno je nezvanično.

Kako se saznaje, jedan od dvojice poginulih momaka je L. T. (31), ali još se ne zna da li je on upravljao motorom ili bio saputnik.

Prema nezvaničnim informacijama obojica stradalih mladića su nosili kacige, ali udarac je bio strahovit.

Uprkos naporima ljekara preminuli obojica

Po riječima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, na lice mjesta izašle su dvije urgentne ekipe.

“Jedna ekipa je na licu mjesta mogla da konstatuje smrt muškarca starog 31 godinu, dok je druga ekipa prevezla za sada nepoznatog muškarca, ali je on uprkos naporima ljekara i sprovedenoj kardiopulmonalnoj reanimaciji, preminuo na putu do bolnice od politraumatskih povreda koje je zadobio u nesreći”, rekao je dr Krulj za Blic.

Policija je na licu mjesta obavila uviđaj nakon kog će biti poznati svi detalji ove stravične nesreće.

Izvor: Bl portal