Gorjela porodična kuća, jedna osoba stradala, dvije povrijeđene

21.05.2023. - Hronika

U požaru u porodičnoj kući u zvorničkom naselju Ulice jedno lice je stradalo, a dva su povrijeđena, rekao je Srni rukovodilac Službe profesionalne vatrogasne jedinice grada Zvornika Slaviša Milić.

Milić je dodao da je ovoj službi javljeno noćas u 2.32 časa da se požar pojavio u jednoj od porodičnih kuća u naselju Ulice.

On je rekao da su na teren izašla dva vozila i četiri vatrogasca koji su zatekli prizmelje kuće u požaru i odmah počeli gasiti vatru.

“Ulaskom u hodnik zatekli su ženu u besvjesnom stanju, dok su obilaskom drugih prostorija pronašli dva muškarca, od kojih je jedan, nažalost, već bio mrtav”, rekao je Milić.

On je dodao da su povrijeđena lica hitno prevezena u Dom zdravlja Zvornik.

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Zvorniku novinarima je rečeno da je jedno lice smrtno stadalo, a dva upućena zvorničku Bolnicu.

U Bolnici je potvrđeno da su oko 3.20 časova primljena dva pacijenta, kod kojih su ustanovljene opekotine drugog stepena, kao i udisanje ugljen monoksida.

Pacijenti su zbrinuti u jedinicu intenzivne njege i njihovo zdravstveno stanje će se pratiti u narednom periodu, rečeno je u zvorničkoj Bolnici.

Izvor: Nezavisne