Dječak teško povrijeđen,pronađen bez svijesti u kanalu

10.06.2022. - Hronika

 Maloljetno lice, koje je pronađeno bez svijesti u kanalu pored puta Bratunac-Srebrenica, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi i prebačeno je na liječenje u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.
Prolaznik je prijavio policiji da je u kanalu pored puta, u Ulici Svetog Save u Bratuncu, vidio nepoznato lice u besvjesnom stanju, za koje je utvrđeno da je riječ o maloljetnim licu povrijeđenom u toku noći.Povrijeđenom licu ljekarska pomoć je prvo ukazana u Domu zdravlja u Bratuncu, potom je prevezeno u Bolnicu Zvornik, a zatim u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policiji da preduzme sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji navedenog događaja.

Srna nezvanično saznaje da je povrijeđen dječak nastanjen u Ulici Svetog Save, a da se vozilo koje ga je udarilo udaljilo sa lica mjesta i policija traga za vozačem.

 

izvor:Srna/FOTO:Glas Srpske