Žena leži na podu terase, muž je udara i psuje | Bijeljina.com

Žena leži na podu terase, muž je udara i psuje

02.09.2023. - Društvo

Valjevska policija je juče uhapsila muškarca J. K. (75) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici tako što je, kako se sumnja, na terasi porodičnog stana tukao svoju suprugu (68).

 

– Čovjek je vidio iz svog stana da muškarac na terasi u zgradi prekoputa njegove udara ženu. Pozvao je policiju, a patrola je po prijavi izašla na teren. Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a žena je upućena u Urgentni centar valjevske bolnice kako bi se utvrdio stepen povreda koje je zadobila od strane svog supruga – objašnjava izvor upoznat sa detaljima istrage.

 

 

Snimak brutalnog nasilja nad ženom pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku, koji je zabilježen mobilnim telefonom, vidi se kako žena leži na podu terase, dok muškarac stoji iznad nje i udara je rukama po glavi i tijelu. Dok udara nesrećnu ženu, muškarac nešto viče, psuje i izgovara pogrdne riječi. Nesrećna žena je sve vrijeme na podu, nemoćna da mu se suprotstavi.

– Zaista smo uznemireni, ovo je strašno! Šta god da je žena uradila niko nema prava da je tuče i ugrožava joj život, naročito zbog toga što ona ne može da se brani. Naša komšincia je inače bolesna, ona se slabo kreće i ima problema i sa vidom, slabo vidi. U svako smislu ona je nemoćno lice i suprug umjesto da brine o njoj on je maltretira i zlostavlja – rekle su komšije bračnog para.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Printscreen