Vera raspisala oglas u kom traži dečka

04.09.2023. - Društvo

Društvene mreže danas služe za mnogo toga, od upoznavanja, istraživanja, poslovanja, pa do traženja srodne duše.

Holanđanka koja kaže da nikada nije bila u vezi sastavila je “konkurs za dečka” kako bi pronašla svoju srodnu dušu, a već ima hiljade kandidata.

Vera Dijkmans (23) na TikToku je objavila obrazac koji od potencijalnih udvarača traži da ispune, postavljajući pitanja o njihovom poslu i istoriji veza.

“Neki ljudi misle da je čudno što koristim aplikaciju za pronalaženje ljubavi, ali sveukupno gledajući, rezultat je bio pozitivan s puno kandidata”, rekla je Dijkmans, koja sada živi u London.

“Teško je izlaziti na sastanke u 2023. godini, pa želim odmah znati ko je dobar kandidat i hoćemo li se dobro uklopiti”, dodala je.

“Moji inboksi su stvarno puni pa je teško prebrojati broj prijava, ali rekla bih da sam već imala oko 3.000 u 24 sata”, rekla je ona.

Za početak traži osnovne informacije, uključujući ime udvarača, starost i lokaciju. Zanima je i kandidatov astrološki znak i koliko je bivših djevojaka imao.

Dijkmans pita ima li čovjek posao s punim radnim vremenom, ispravan automobil i ima li trenutne “veze bez obaveza”.

Obrazac takođe uključuje neka čudna pitanja, uključujući voli li muškarac gledati crtane filmove ili ne. Uprkos tome što je slobodna, kaže da nije spremna pristati na kompromise u pogledu kvaliteta koje želi u svom muškarcu iz snova.

“Spremna sam smiriti se i uozbiljiti. Ali mora biti duhovit, imati dobar muzički ukus i vlastiti prihod. Takođe mora biti lojalan i neko ko gleda crtaće”, navela je.

Nakon što je objavila video, bila je zatrpana ispunjenim upitnicima muškaraca.

Među tipovima koji su očajnički željeli svidjeti joj se bio je i jedan muškarac koji je pokušao zaobići zahtjeve, rekavši da živi s roditeljima i da nema auto – ali posjeduje dva čamca.

Djikmans je otkrila dodatne detalje o tome kako zamišlja svoj prvi izlazak s muškarcem.

“Došla bih dotjerana, želim ostaviti utisak na osobu s kojom pokušavam izaći i očekivala bih isto zauzvrat. Međutim, radije bih platila sama za sebe. To znači da nikom ništa ne dugujete”, poručila je, prenosi “Index”.

Izvor: ATV