Uskoro u Srpskoj određeni proizvodi po značajno nižim cijenama (Video) | Bijeljina.com

Uskoro u Srpskoj određeni proizvodi po značajno nižim cijenama (Video)

15.09.2023. - Društvo

 

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je danas građanima da će se uskoro na rafovima trgovaca u Republici Srpskoj pojaviti određen broj proizvoda po značajno nižim cijenema.

Višković je danas u Banjaluci, zajedno sa ministrom trgovine i turizma Denisom Šulićem, razgovarao sa predstavnicima trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača na temu mogućnosti proširenja kampanje “Društveno odgovorno”, u čijem je središtu iskazivanje solidarnosti prema potrošačima, plasiranjem proizvoda po nižim cijenama u prodajnim objektima u Republici Srpskoj.

Odaziv na današnji sastanak predstavnika trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača bio je veliki i na sastanku je iskazano opredjeljenje svih učesnika za učešće u kampanji snižavanja cijena pojedinih proizvoda, saopšteno je iz Biroa vlade za odnose s javnošću.

Šulić je rekao da će u narednim danima biti definisano za koje proizvode će marža biti nula odsto i u kojim marketima će naći.

“Samo u marketima koji budu dio kampanje “Društveno odgovorni” moći će se naći jeftini proizvfodi. Svi drugi marketi će imati marže od dobavljača kao u prethodnom periodu”,  pojasnio je Šulić.

Izvor/Foto: RTRS