U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise, sve prenosili uživo, a publika im uplaćivala novac

23.03.2023. - Društvo

Devet muškaraca optuženo je za kazneno djelo “ekstremne modifikacije tijela” nakon što su uživo puštali snimke na kojoj se prikazuju pojedinci koji uklanjaju genitalije pred kamerom, a publika im uplaćuje novac.

U srijedu su službenici metropolitanske policije uhapsili šestoricu povezanih s kultom kastracije na lokacijama u Londonu, Škotskoj i Južnom Walesu, prenosi Daily Mail. Kazneno djelo odnosi se na uklanjanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa, poručili su iz policije.

Optuženi su se u razdoblju od januara 2016. do januara 2022. godine udružili i u suradnji s nepoznatim osobama počinili teške tjelesne ozljede. U februaru prošle godine u sklopu iste istrage uhapšena je još sedmorica muškaraca nakon što je policija otkrila snimku odstranjivanja penisa i testisa koje se odvilo u podrumskom stanu u Finsbury Parku.

Metropolitanska policija saopćila je da su na Prekršajnom sudu u Westminsteru optuženi Marius Theodore Gustavson, Ion Ciucur i Peter Wates.

Gustavson (45) optužen je za počinjenje ekstremne modifikacije tijela, izradu neprimjerene fotografije djeteta i distribuciju iste te za posjedovanje imovine stečene kriminalom. Cicur (28) optužen je za udruživanje zbog počinjenja kaznenog djela, a Wates (65) optužen je za urotu u svrhu počinjenja kriminalnog djela.

Damien Byrnes, Nathaniel Arnold i Jacob Crimi-Appleby također su se danas pojavili na Prekršajnom sudu u Westminsteru za djela povezana s modifikacijama tijela počinjena tijekom prošle godine.

Metropolitanska policija izvršila je raciju podrumskog stana u Finsbury Parku u decembru 2021. godine i uhapsila sedmoricu muškaraca s ‘pay-per-view‘ snimkama uživo kastriranih članova.

 

izvor: BosnaInfo/FOTO: AARON UFUMELI/EPA