Supruga Siniše Mihajlovića prizorom raznježila sve (Foto)

25.05.2022.

Siniša Mihajlović (53) je nedavno bio u bolnici u Bolonji, gdje se i prvi put liječio od leukemije. On je tamo proveo više od mjesec dana, a nakon što je ponovo pobijedio bolest, trener fudbalera Bolonje se po izlasku iz iste vratio treninzima.

Sada je njegova supruga Ariana objavila emotivnu fotografiju sa unukom i prizorom raznježila.

Ariana je, naime, na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj vidimo kako Siniša provodi vrijeme sa unukom Vjolante, koja je rođena u oktobru prošle godine.

-Deda Supermen – piše u opisu fotografije koju je Sinišina supruga objavila. On je nasmijan i svoju unuku sve vrijeme drži u naručju.

” Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu liječenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan”, izjavio je nedavno Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare, a nakon što je pobijedio bolest vratio se svom poslu, prenosi Blic.

Inače, bivšem selektoru reprezentacije Srbije leukemija je prvi put dijagnostikovana u ljeto 2019. godine. Legenda Crvene zvezde je počela da se oporavlja poslije hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na dalje liječenje.

Izvor:Blic/Foto: Instagram