“Prošvercali” dijete u Diznilend kako ne bi platili ulaz (Video)

22.12.2022. - Društvo

Društvenom mrežom TikTok kruži video koji ima više od 11 miliona pregleda a koji navodno prikazuje porodicu koja pokušava krijući uvesti dijete u Diznilend (Disneyland) koristeći dječja kolica.

Snimak je objavila tiktokerica @myfrienditsmebarbie, a na njemu se može vidjeti porodica koja vozi dijete u dječjoj autosjedalici kroz ulaz u tematski park pretvarajući se da je još beba. Kad su napokon stigli u tematski park, vidi se kako djevojčicu od četiri ili pet godina izvlače iz kolica.

Iako nije poznato koliko tačno dijete ima godina, video pod nazivom “ovo se dogodi kad poskupe Diznijeve karte” sugerira da je dijete dovoljno staro da mu treba platiti ulaznicu.

@myfrienditsmebarbie Poor kid was in an infant car seat #theyaregoingtoknow #disney #onlyindisney #theywillneverknow ♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

dok je nekima ovaj snimak bio simpatičan, drugi su odmah osudili roditelje rekavši da njihov postupak nije u redu.

”Mi naivci neka plaćamo, a ovakvi će se švercati”, ”Roditelji koji rade ovakve stvari samo uče djecu da je u redu lagati”, ”Grozno, ako nemaš novac za kartu, nemoj ići i gotovo”, samo su neki od komentara ispod objavljenog snimka.

Izvor:Avaz/Foto:TikTok