Poznat termin ovogodišnje “Drinske avanture” (Video)

12.06.2022.

„Drinska avantura” je manifestacija koji promoviše gornji tok Drine i ukazuje na sve prednosti Foče kao avanturističke destinacije.

Centralni događaj je regata najljepšim i najčistijim tokom ove rijeke u dužini od 18 km do Akva parka “Ušće” u samom centru Foče.

Manifestacija se sastoji iz više aktivnosti.

Ekologija je bitna stavka kojoj se posvećuje posebna pažnja, stoga se organizuje ekološku akcija u naselju Miljevina u cilju podizanja ekološke svijesti, uređenja naselja i zaštite životne sredine.

Centralni događaj manifestacije je regata Drinom od Outdoor resorta “Tara Sport” do Akva parka “Ušće” u dužini od 18 km najuzbudljivijeg i najčistijeg toka Drine.

U okviru ovpogpodišnje akcije, na više lokaliteta u Miljevini, biće postavljene ekološke poruke koje će upozoravati sve prolaznike da je stvaranje divljih deponija zabranjeno i kažnjivo.

Ovogodišnja „Drinska avantura” održava se 29., 30. i 31. jula 2022. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj telefona 065 462 761 ili mejlom na [email protected].

Više infpormacija o manifestacije moguće je pronaći na zvaničnoj intrernet stranici www.drinskaavantura.net . Organizator “Drinske avanture”, kao i ranijih godina, je Omladinski pokret Foča.

Izvor: SeeSrpska