Ovi pjevači su bili u kandžama teškog poroka

23.05.2023. - Društvo

Mnoge poznate ličnosti bile su u kandžama poroka, a neki od njih otvoreno su govorili o tome.

 

PROKOCKALI MILIONE Ovi pjevači su bili u kandžama teškog poroka
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ/RAS SRBIJA

Brojni pjevači su imali problem sa kockom, te su više puta govorili o tome koliko su novca izgubili zbog zavisnosti.

Folker Aca Lukas jednom prilikom ispričao je da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

– Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – pričao je pjevač za Republiku.

– Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čovječe, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko cijelo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbijedio sam djecu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja djeca imaju sve što treba da imaju – priznao je Lukas.

Ljuba Aličić tokom svoje karijere zaradio je mnogo novca, ali je veliki dio toga proćerdao na kocku.

FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

– Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja sam taj koji kolo vodi. Ja joj čestitam jer izdržala je Ljubu Aličića koji je više bio u poslovima, nego kući. Izgubio sam najviše dok sam bio predsjednik kluba Borac iz Šapca, više sam izgubio na fudbalu, tako da me je koštalo preko dva miliona evra, opština ništa nije davala. Imao sam ja problem sa ženom, kad je vidjela da ja radim taj posao, sportski, kaže “Ovako ne može”. I normalno ja poštujem svoju ženu, mnogo je volim i poštujem i ja sam stao – govorio je Aličić.

Pjevačica Lepa Lukić i dan danas posećuje kazino gdje najčešće igra rulet. Kako se spekulisalo, ona je prokockala stan od 120.000 evra.

Lepa Lukić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

– Za moje pare mogu da budem gdje god hoću. Nisam ukrala, šta se to koga tiče. Narod zna da ja volim da igram, nisam zaslužila da me napadaju. Znam ponekad da zaigram i ne krijem to, zna i vrabac, a narod me nije napustio ni ako se kockam – pričala je ona.

Pjevač Darko Lazić otkrio je da se riješio velikog poroka, zbog kojeg je imao godinama probleme.

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

– Što se kockanja tiče, taj porok više nemam. Ranije sam znao noć da provedem u kazinu i prokockam stan! Pričam o periodu kad sam bio mnogo mlađi i kada sam bio navučen. Nisam morao na profesionalno odvikavanje, ali dugo mi je trebalo da shvatim da to tjera u propast. Teško je to odjednom presjeći, treba da budeš baš karakter za te stvari. Mogao si da izgubiš, pa tek onda da shvatiš da može da se živi i bez kocke – isticao je folker.

Hajrudinu Varešanoviću, poznatijem kao Hari Mata Hari navodno je dugogodišnji porok došao glave.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Kako je Alo pisao, pjevač je sve potrošio upravo na kocku.

– Hari se godinama kocka i to znaju svi koji ga poznaju i koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan zavisnik od ovog poroka. Ulog se povećavao kao i dobitak, ali mu u posljednje vrijeme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pjevanja – ispričao je izvor blizak Varešanoviću za Alo.

 

izvor: Srpskainfo