Okupilo se 4.000 hiljade Grobara na protestu protiv uprave (VIDEO)

31.08.2023. - Društvo

Dogorjelo je do nokata za navijače Partizana.

Fudbalski klub doživljava najcrnje dane u 21. vijeku, u tunelu u kojem se nalazi se ne nazire svijetlo.

Zato su Grobari riješili da ustanu i da krenu prvo u bojkot, a onda i u protest sa zahtjevom da se smijeni rukovodstvo kluba.

Za danas u 18 časova najavljen je skup na Terazijama, odakle će se navijači Partizana uputiti ka stadionu, da tamo nastave sa protestom uoči početka utakmice sa Nordsjelandom. Na koju neće otići.

I poslije 18 časova su se na Terazijama okupljaju navijači Partizana, brojka je iz minuta u minut sve veća, a Grobari su se najviše obradovali dolasku Duška Vujoševića, nekadašnjeg legendarnog trenera košarkaškog kluba, kasnije predsjednika Sportskog društva.

Protestna šetnja prema stadionu je krenula oko 18.40 časova.

-Nemojte da napravimo da skup bude politički, ovdje smo zbog Partizana i da otjeramo upravu. Ovdje ima i ubačenih, ne nasjedajte na provokacije – poručile su vođe navijača.

Dok su prolazili pored prostorija Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, Grobari su pjevali uvrijedljive pjesme na njegov račun.

Prema nezvaničnim procjenama, u protestnoj šetnji je više od 4.000 navijača Partizana, navodi Mocart sport.

Crno-bijeli su juče ostali bez predsjednika, pošto je Milorad Vučelić podnio ostavku, ali je generalni direktor i de fakto prvi čovjek kluba Miloš Vazura najavio već u roku od mjesec dana izbornu Skupštinu za novog lidera Partizana.

Izvor: Srpska info