Obavještenje o zabrani saobraćaja za period od 16. do 22. septembra

16.09.2023. - Društvo

Za potrebe nesmetanog održavanja ovogodišnje Evropske sedmice mobilnosti u Bijeljini, u narednim danima za vozila privremeno će biti zatvoreno nekoliko saobraćajnica, najavljeno je iz Gradske uprave.

Saobraćaj će od 17.00 do 23.00 časa u Ulica Vuka Karadžića biti zatvoren sutra, te od 18. do 21. septembra, dok će 17. septembra biti zatvoren od 10.30 do 12.00 časova, a 22. septembra cijeli dan.

Dio Ulice patrijarha Pavla /od spoja sa Trgom kralja Petra Petra Karađorđevića do NLB banke/ biće zatvorena 20. septembra od 17.00 do 20.00 časova.

Za potrebe nesmetanog održavanja promotivne biciklističke vožnje “20ka za zdravlje”, u nedjelju, 17. septembra, od 12.00 časova, kada počinje vožnja sa Trga kralja Petra Prvog Karađorđevića za saobraćaj motornih vozila privremeno će biti zatvorene saobraćajnice – Trg kralja Petra Prvog Karađorđevića i ulice Karađorđeva, Patrijarha Pavla, Žrtava fašističkog terora, Nikole Tesle, Zmaj Jove Jovanovića, Miloša Obilića, Raje Banjičića, Šabačkih đaka, Hercegovačka, Dimitrija Tucovića, Komitska, Mučenika Romanovih.

Biće zatvoreni i lokalni putevi Bijeljina-Novo Selo-Dijelovi i Bijeljina-Popovi /Dom kulture/-Pavlovića put, nekategorisani put Bijeljina-Popovi /Dom kulture/-Pavlovića put i magistralni put.

Dolazak u Eko-vizitor centar “Jezera” planiran je u 13.40 časova, a povratak je planiran od 15.00 časova kada će za saobraćaj, u vrijeme prolaska biciklista, za saobraćaj motornih vozila biti zatvorene saobraćajnice od lokalnog puta Bijeljina-Popovi do centra grada.

Sutra zvanično počinje Evropska sedmica mobilnosti u Bijeljini, sedmodnevna manifestacija koja će sa nizom sadržaja trajati do 22. septembra.

Izvor: Agencije