Mtel izmislio novu naknadu

05.09.2023. - Društvo
Obavještavamo Vas da će od 01.10.2023. godine u primjeni biti novi iznos naknade ponovnog uključenja broja u iznosu od 5,85 KM, saopštava kompanija Mtel u porukama koje od jutros šalje svojim pretplatnicima.

Iz Mtela navode da će se ova nova naknada plaćati u slučaju privremenog isključenja usluge mobilne telefonije zbog neizmirenih obaveza po telefonskom računu.

Ovo obavještenje je naljutilo čitaoca BL portala Branislava Z. iz Banjaluke koji nam je odmah proslijedio poruku koju je dobio od Mtela. Ističe da redovno plaća sve račune, ali se pita imali li kraja novim naknadama.

,,Ovo je postalo bezobrazno, kad je dosta, evo pitam? Prvo su uveli naknadu za korišćenje mobilne mreže, pa sad evo i ovo nešto novo. Izgleda da mi kao korisnici Mtela, treba da budemo zahvalni njima što uopšte postoje i zato im stalno nešto dodatno plaćamo”, naglašava vidno ljut Branislav.

Pita kakva je to politika poslovanja, ako se, kako smatra, klijent ucjenjuje što koristi uslugu neke firme.

Podsjetimo, prije više od godinu dana Mtel je uveo naknadu u iznosu od jedne marke za korišćenje mobilne mreže, koja takođe nije naišla na odobravanje u javnosti.

Posljednjeg dana prošlog mjeseca Mtel se pohvalio zavidnim poslovnim rezultatima u prvih šest mjeseci ove godine, jer su ostvarili veću dobit u odnosu na isti period prošle godine.

„Uprkos predviđanjima da će ova godina biti katastrofalna za celu svetsku privredu, čini mi se da se jedino m:tel opire opštoj ekonomskoj krizi. Dokaz tome jeste činjenica da je prvih šest meseci završio sa dobiti većom od prošle godine i sa prihodima većim od prošle godine“, izjavila je Jelena Trivan, generalna direktorka Mtela.

Željka Pavlović, BL portal

Izvor: Bl portal