Iz publike stiže 50 evra, pogledajte reakciju Baje Malog Knindže (Video) | Bijeljina.com

Iz publike stiže 50 evra, pogledajte reakciju Baje Malog Knindže (Video)

04.09.2023.
Pjevač Baja Mali Knindža poznat je kao osoba koja nikada ne prihvata bakšiš.

Tako je bilo i nedavno, kada je nastupio u jednom kafiću, gdje je pjevao svoje hitove i atmosferu doveo do usijanja, a snimci se dijele na društvenim mrežama.

Naime, dok je Baja pjevao njemu je u jednom trenutku prišao dečko iz publike i krenuo da mu daje 50 evra, što je Baja odbio.

On je nastavio da pjeva, a drugi momak je pokušao da mu doturi na “kvarno” bakšiš, a pjevač je novčanicu od takođe 50 evra proslijedio klavijaturisti.

Knindžu je, potom, zagrlio i bokser Marko Nikolić koji se veselio dok je Baja pjevao njegov velikih hit “Pjevaj Srbijo”.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Baja svoj bakšiš daje drugima, a njegov gest iz Banjaluke, koji se desio početkom godine, i dalje se prepričava.

Naime, Mirko je na Badnji dan održao nastup ispred jedne crkve kod Banjaluke.

Baju su mještani sa srpskim zastavama opkolili i veselili su se uz njegove pjesme, a u jednom trenutku je jedan od prisutnih pokušao da pjevaču da i bakšiš.

On je Pajčinu pokušao na čelo da zalijepi 100 maraka (50 evra). Baja je novčanicu odmah skinuo sa čela i dao dečaku koji se nalazio pored njega, što je oduševilo sve prisutne, piše Telegraf.

Izvor: Bl portal