Evo gdje je pronađeno tijelo dječaka (13) kojeg je u more povukao talas | Bijeljina.com

Evo gdje je pronađeno tijelo dječaka (13) kojeg je u more povukao talas

25.01.2023.

Tijelo trinaestogodišnjeg N. V. pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku

Potraga za dječakom trajala je osam dana.

Tijelo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga. „Vijestima“ je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obavještenje da je u moru u blizini tog rta uočeno tijelo. Ekipe su se odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela „Plaža“ u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Načelnik kriminalističke policije Herceg Novi Mitar Tadić kazao je za RTHN da je dežurnoj službi Centra bezbjednosti prijavljeno da je trinaestogodišnjaka povukao talas prilikom fotografisanja.

 

izvor:Agencije/FOTO:Printscreen