Djevojka zatekla novac na bankomatu, čovjek ga je uzeo njoj ispred nosa, a onda se pojavio pravi vlasnik! | Bijeljina.com

Djevojka zatekla novac na bankomatu, čovjek ga je uzeo njoj ispred nosa, a onda se pojavio pravi vlasnik!

11.09.2023.

Banjalučanka M. R., čiji identitet je poznat redakciji Aloonline.ba, doživjela je nevjerovatnu situaciju u kojoj umalo da izvuče deblji kraj.

 

 

Kako je ispričala za naš portal ova djevojka, poslijepodne otišla je do bankomata u Novoj Varoši, koji je smješten u posebnoj prostoriji koja se otvara karticom koja služi i za podizanje novca.

– Ušla sam da podignem novac i u odjeljku kroz koji ga izbacuje bankomat ugledala bunt novčanica. U momentu sam se sledila, ali sam onda izašla ispred da razmislim šta da radim i koga da pozovem – ispričala je ona.

Kaže da je kratko razmišljala i dopisivala se sa prijeteljem, da ga upita za savjet, kada je u prostoriju ušao sredovječan muškarac.

– Nedugo zatim, nonšanlantno je izašao iz prostorije. Upitala sam ga, da li je to bio njegov novac, na šta mi je odgovorio da jeste i krenuo da se udaljava. Međutim, tada je dotrčao stvarni vlasnik – ispričala je ona i dodala da se sva preznojila zbog ove neprijatne situacije.

– Čovjek koji je došao do nas obratio se čovjeku sa novcem riječima: Gospodine, upravo ste uzeli 700 KM, to je moje!

Kako je ispričala, čovjek je hladnokrvno vratio novac koji mu ne pripada, a zatim mrtav hladan, kao da se ništa nije desilo, otišao do bankomata i podigao svoje pare!

– Grozna situacija i taj čovjek koji se nije ni zacrvenio. Još je po izlasku značajno pogledao u mene. Pitam se, zašto je uzeo novac koji mu ne pripada, a unutra imaju kamere i vjerovatno bi ga pronašli? Tek sam kasnije shvatila da sam i ja mogla ispasti kriva i da ne mogu da dokažem da ga nisam ja uzela – ispričala je za Aloonline.ba ova Banjalučanka koja je još u stanju šoka.

 

izvor:Aloonline