Da li će se srbijanska predstavnica Konstrakta plasirati u finale? | Bijeljina.com

Da li će se srbijanska predstavnica Konstrakta plasirati u finale?

12.05.2022.

Juče je srpska predstavnica na Evrosongu Konstrakta imala dvije probe, jednu pred žirijem iz 21 zemlje koja glasa večeras u drugom polufinalu.

Na pitanje da li je uzbuđena pred večerašnji nastup, Ana Đurić kratko odgovara:

„ Gorim, Ipak, savladamo se nekako kad krene pjesma. Zadovoljna sam što je usvojeno sve što smo predložili i to je maksimum koji smo mogli da izvučemo iz ovih uslova“, kaže Konstrakta.

Podrška od publike joj puno znači.

„Zaista osjetite silinu tih ljudi ispred vas koji vas podržavaju. Zapravo se bolje s tim osjećaš“, dodaje srpska predstavnica.

Takođe se zahvalila na podršci koju dobija iz Srbije, ali i regiona.

„Voljela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i ljepota ovog našeg predstavljanja“, istakla je Konstrakta.

Iako je naša ekipa u Torino došla sa jednom idejom, za koju se ispostavilo da neće moći da se ispuni, šefica srpske delegacije Ana Rogljić kaže da je ipak sve došlo na svoje mjesto.

„Sinoć je bilo sve kako smo željeli. Mislim da smo u odnosu na prvu probu 2. maja poboljšali mnogo nastup. Zadovoljni smo svime“, objasnila je Ana Rogljić.Dodaje i da i druge delegacije veoma pozitivno reaguju na ovu kompoziciju.

„Mislim da nema nijednog šefa delegacije učesnika da mi nije prišao i rekao da navija za nas. Ako bude sve kako se nadamo, bićemo ne samo sigurno u finalu, nego i možda u prvih pet“, istakla je šefica srpske delegacije.

(izvor :Blic /foto: N1 info)