Elvedina Džakmić – Klempić i Melisa Durak osvojile su PRO PR Globe Awards nagradu

05.11.2022. - Biznis

U sklopu PRO PR konferencije sinoć su dodijeljene prestižne PRO PR Global Awards nagrade koje nominiraju 4 svjetske komunikacijske asocijacije (PRCA, IPRA, ICCO, CIPR) pobjednicima 2021. godine.

Nagradu su osvojile Elvedina Džakmić – Klempić, PR menadžerica u Communis „Media S“ i Melisa Durak, stručnjakinja za komunikacije/odnose s javnošću i upravljanje projektima u UNESCO-u iz Bosne i Hercegovine.

Osim njih, nagradu su osvojili Ivan Hrvoje Maljković, savjetnik za odnose s javnošću Hrvatske udruge banaka, Nina Remenar, voditeljica komunikacija Mediavisiona i Ljudmila Bratko Gašpić, voditeljica korporativnih poslova iz Hrvatske, Suzana Žbogar, direktorica Odnosa s javnošću u Vzajemna zdravstvena zavarovalnica i Aleksander Salkič, savjetnik predsjednika Uprave Petrol d.d. iz Slovenije, Gordana Jovanović, ekonomska savjetnica premijera Vlade, Jelena Vujović, voditeljica strateškog marketinga i komunikacija u NLB banci i Dragan Perišić, viši stručnjak za marketing u Delta Real Estate-u iz Crne Gore, Olivera Ćirković, direktorica marketinga u Univerexportu, Ljiljana Boljanović, Upravna direktorica & Partner u OLAF&MCATEER-u, Jelena Parezanović, posebna savjetnica ministra u Ministarstvu prosvjete, znanosti i tehnološkog razvoja i Milica Marković, bivša direktorica komunikacija u Direct Media iz Srbije, J. David Gallagher, bivši predsjedavajući PRCA i bivši predsjednik ICCO-a, i Jacqueline Purcell, CEO / Specijalizirani komunikacijski savjetnik za međunarodni rast u IPRA board UK te Ireland Chapter Chair iz Ujedinjenog Kraljevstva, Vladimir Torin, voditelj PR EuroChema iz Rusije, José Manuel Velasco, PR konzultant, izvršni trener iz Španjolske, Tina Zournatzi , voditelj komunikacija u Europskoj komisiji iz Italije te Ajit Pathak, nacionalni predsjednik društva za odnose s javnošću iz Indije.

Nagrada Vision City pripala je gradu Trebinju, Bosna i Hercegovina, nagrada Vision Manager pripala je Sedinu Kahrimanu, generalnom direktoru BH Telekoma u Bosni i Hercegovini, a nagrada Infigo pripala je Milici Marković.

Bijeljina.com