Zgodnog muškarca koji će vam brisati suze možete naručiti u Japanu

04.12.2022. - Aktuelno

I dok mnogi smatraju da je ideja za jednu ovakvu agenciju potpuno neumjesna, Terai tvrdi da konstantno dobijaju nove zahtjeve.

Bizarna usluga na raspolaganju je japanskim ženama, posebno onima koje se ne mogu izboriti sa svakodnevnim stresom i pretrpanim rasporedom.

Za nekih 7.900 jena (oko 120.76 KM) one mogu iznajmiti putem servisa Ikemeso Danši (Danshi), simpatičnog momka, koji će im brisati suze.

Hiroki Terai kreator ideje, prije dvije godine je počeo s organiziranjem evenata na koje su dolazili ljudi da plaču zajedno i gledaju tužne filmove, a izdao je i knjigu sa fotografijama muških modela koji plaču.

Sve funkcioniše tako što nazovete službu i izaberete jednog od muškaraca u ponudi, koji dolaze na vaše radno mjesto i pokušavaju vas osloboditi stresa.

Ukoliko ste već u suzama, on će doći i utješiti vas tako što će vam brisati suze. Ukoliko ne možete zaplakati i tako se osloboditi stresa, ovaj mladić će vam pustiti neki emotivni film, koji će vas dovesti do suza. Nakon što se isplaču, skoro sve klijentkinje tvrde da se osjećaju bolje.

Postoji nekoliko vrsta mladića koji se mogu naručiti, a uglavnom su se trudili da budu različiti kako bi svaka žena mogla odabrati u skladu sa svojim ukusom. Postoje oni iz kategorije mlađi brat, zatim intelektualac, te kategorija loši momci.

I dok mnogi smatraju da je ideja za jednu ovakvu agenciju potpuno neumjesna, Terai tvrdi da konstantno dobijaju nove zahtjeve.

Izvor:Avaz/Foto: Twitter