Završeno igralište škole u Pučilama

30.12.2022. - Aktuelno

​Gradonačelnik Ljubiša Petrović posjetio je danas učenike u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Pučilama povodom završetka izgradnje školskog igrališta, što je u potpunosti finansirano iz gradskog budžeta. U školskom dvorištu izgrađen je teren za mali fudbal, postavljeni golovi za rukomet i dva koša, kao i više klupa, a učenici su dobili i nove lopte.
Branka Mišić, direktor osnovne škole „Jovan Dučić“, izrazila je veliku zahvalnost gradonačelniku Petroviću, jer je ispunio sve što je prije manje od godinu dana obećano oko izgradnje i uređenja školskog igrališta.
Ona je napomenula da su se, u međuvremenu, suočili sa novim problemom jer u školskom objektu ne radi peć. Kvar nije moguće popraviti, pa je zamjena jedino rješenje.

Gradonačelnik Petrović je najavio da će Grad nabaviti novu peć za školu u Pučilama, kako bi se nastava u zimskom periodu nesmetano odvijala, a komentarišući do sada obavljen posao, on je naglasio da je sve postignuto rezultat kvalitetnog odnosa prema budžetskim sredstvima.

“Samo ako budžet posmatramo kao nešto što je od javnog interesa, možemo doći do dobrih rješenja za brojne probleme sa kojima se susrećemo u našoj lokalnoj zajednici, pa tako i u školama poput ove. Sve što radimo u interesu djece i poboljšanja kvaliteta nastave je nešto što će u budućnosti višestruko da se isplati”, bio je jasan Petrović.

Bijeljina.com