Više lica na potjernicama zbog počinjenih krivičnih djela | Bijeljina.com

Više lica na potjernicama zbog počinjenih krivičnih djela

15.07.2022.
Pripadnici Jedinice granične policije Hum uhapsili su danas državljanina BiH čiji su inicijali R.B. (35) jer je utvrđeno da je za njim Osnovni sud u Zvorniku raspisao potragu radi izdržavanja kazne zatvora.

Uhapšeni je kontrolisan prilikom ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Hum i u toku dana biće predat nadležnom organu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Državljanin BiH čiji su inicijali A.Š. (50) uhapšen je juče na Graničnom prelazu Rača pošto je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Prijedor raspisala potragu zbog krivičnog djela razbojništvo.

U srijedu, 13. jula, na prelazu Popovi uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali D.T. jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini radi izdržavanja kazne zatvora.

Istog dana, prilikom ulaska u BiH na prelazu Gradiška uhapšen je državljanin BiH i Hrvatske čiji su inicijali I.K. (52), pošto ga potražuje Opštinski sud u Bugojnu zbog krivičnog djela nasilje u porodici, nakon čega je predat službenicima Centra sudske policije u Posavskom kantonu.

Državljanin BiH čiji su inicijali D.P. uhapšen je na prelazu Brod jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP/ Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela utaja.

Uhapšeni D.P. će biti predat službenicima MUP Kantona Sarajevo.

Službenici Jedinice Granične policije Orašje uhapsili su prilikom ulaska u BiH državljanina BiH D.M. (39) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini radi izdržavanja kazne zatvora.

U utorak, 12. jula, prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje uhapšen je državljanin BiH Č.N. (40) jer ga potražuju Osnovni sud u Novom Gradu zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i Policijska uprava Prijedor zbog krivičnog djela razbojništvo.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Kamensko uhapšen je državljanin Hrvatske M.M. (29), nakon što je utvrđeno da je za njim MUP Livanjskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Izvor:Agencije