U Bijeljini sinoć održane centralne tribine Ljubiše Petrovića i Narodne koalicije”Pokrenimo Bijeljinu “

17.03.2023. - Aktuelno

O temama iz svog dvogodišnjeg mandata, sinoć je sa građanima u bijeljinskom Centru za kulturu razgovarao gradonačelnik Ljubiša Petrović .

 

Petrović je istakao  da se tokom dvije godine zalagao za unapređenje obrazovanja, davanje subvencija za prevoz, udžbenike, boravak u vrtićima, povećanje stipendija, ali i za davanja za penzionere i boračku populaciju.

Petrovića su podržali i političari opozicije Jelena Trivić, Nebojša Vukanović i Milan Miličević.

Istovremeno , u bijeljinskom Gradskom bioskopu održana je i tribina  Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” ,kojoj je prisustvovalo  više od 1.500 simpatizera 16 političkih partija iz Semberije koje podržavaju opoziv gradonačelnika Bijeljine

 

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je  gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću da je on greška koja grad vuče u kolaps .

“Nije Dodik problem u Bijeljini, nego je rješenje, jer više sam ja uradio u ovom gradu nego on. U posljednjih 10 godina od kada sam na vlasti u Bijeljinu je investirano milijardu maraka, a po tome šta ostave iza sebe mjere se političari”, rekao je Dodik na velikoj tribini Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”.

U nedjelju, 19. marta, biće održan referendum o opozivu gradonačelnika Bijeljine LJubiše Petrovića.

 

Bijeljina.com/FOTO:Srna