Prijavio da je pao sa bicikla, ustvari ispao iz Pežoa sa 0,8 promila

18.09.2023. - Aktuelno

Policiji iz Laktaša A.L. iz tog grada je prijavio da je pao sa bicikla, ali je policija otkrila da je ispao iz automobila i povrijedio se.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su policijski službenici Policijske stanice Laktaši tokom vikenda identifikovali A.L. iz Laktaša, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

“Naime, Policijskoj stanici Laktaši, u subotu oko 02,50 časova, od strane dežurnog ljekara Službe hitne medicinske pomoći Laktaši, prijavljeno je da se lice A.L. obratilo za pružanje ljekarske pomoći zbog povreda koje je zadobilo padom sa bicikla. Policijski službenici su utvrdili da navedeno lice nije palo sa bicikla, nego da je bilo suvozač u vozilu marke „Peugeot“, a kojim je upravljalo lice S.Ć. iz Laktaša. Utvrđeno je da je A.L. ispao iz navedenog vozila”, navode iz policije. 

Dodali su da su lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je kod A.L. utvrđeno 0,89 g/kg, a kod S.Ć. 0,79 g/kg alkohola u organizmu.

Protiv navedenih biće podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.  

Banjaluka.com