Orao iz Bijeljine će na sajmu u Beogradu predstaviti specijalizovane usluge koje nude

24.05.2022.

Vazduhoplovni zavod “Orao” iz Bijeljine na 64. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji počinje sutra u Beogradu, predstavit će svoje remontno-proizvodne kapacitete i mnogobrojne specijalizovane procese koje nudi tržištu, poput galvansko-hemijske zaštite i testiranja materijala.

Kadar Vazduhoplovnog zavoda “Orao” će zainteresovane posjetioce na štandu u hali jedan, gdje će se Zavod predstaviti, upoznati o svim bitnim informacijama.

“Cilj nam je upoznavanje drugih izlagača i ostvarivanje međusobne saradnje”, naveli su iz “Orla” i dodali da su oni dugogodišnji učesnici ove sajamske manifestacije.

Vazduhoplovni zavod “Orao” je od osnivanja 1944. godine u Pančevu prošao kroz sve faze u razvoju svoje primarne djelatnosti – remonta avionskih motora i danas je visokoorganizovan sistem sa najsavremenijom opremom i snažnim kadrovskim potencijalom za proizvodnju i remont turbomlaznih motora svih vrsta.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji će trajati 24. do 27. maja, jedan je od najznačajnijih privrednih i tehnoloških događaja u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi i ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu.

U pet hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma očekuje se učešće više od 500 direktnih i indirektnih izlagača, proizvodnih i projektantskih kompanija, naučno-istraživačkih i obrazovnih institucija, te inovativnih pojedinaca iz tridesetak zemalja svijeta.

Izvor: Srna/FOTO: RTRS