Golubović snima spotove i ide po školama, kriminalci gostuju na televizijama… | Bijeljina.com

Golubović snima spotove i ide po školama, kriminalci gostuju na televizijama…

03.05.2023.

Lider pokreta za pravdu i red Nebojša Vukanović danas je za N1 govorio o dešavanjima na političkoj sceni u BiH, ali se osvrnuo i na veliku tragediju koja je danas potresla Beograd.

“Društvo je zakazalo, imali ste sličnu tragediju na Cetinju, nedavno pretučena dva mladića u Mostaru, pa mladići iz BiH u Crnoj Gori. Previše nasilja u filmovima i u serijama i u muzici, imate tragičnu stvar da jedan Kristijan Golubović snima spotove i ide po školama u Beogradu, kriminalci gostuju po televizijama i pričaju kako su pljačkali i pucali.

Imate porodice koje žive na ivici i trče za novcem, nemaju vremena za djecu, veliki problem vršnjačkog nasilja. Ne mogu da vjerujem da neko vodi svoje dijete od 12-13 godina u streljanu. Ovo je sunovrat društva u kojem je puno uzroka. Od diskriminacije djece, djeca su često izložena neprijatnostima zbog skromnog izgleda, imali ste nedavno slučaj u Nevesinju koji sam spominjao koji je mogao dovesti do ovakve tragedije“, kazao je Vukanović na početku gostovanja i dodao:

“Mislim da bi trebalo početi od kecelja i uniformi za djecu, da bi par vizuelno bila jednaka pa do mnogo psihologa koji bi trebali raditi sa djecom. Cijelo je društvo u problemu i ovo je kulminacija svih negativnih stvari koje se dešavaju godinama”istakao je Vukanović.

Izvor/Foto:N1