Dogovor o organizaciji sajma “Interagro 2022”

18.05.2022. - Aktuelno

Predstavnici AD “Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine razgovarali su danas u Novom Sadu o predstojećem 20. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije “Interagro 2022”, koji će biti održan u Bijeljini od 20. do 22. septembra, na kojem tradicionalno učestvuju brojni privredni subjekti iz Vojvodine.

Tema sastanka bio je i doprinos Privredne komore Vojvodine organizaciji “Interagra 2022”, koja je tradicionalno u ulozi partnera sajma.

Na sastanku su razgovarali i o nastupajućem 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu na kome će se AD “Grad” učestvovati u sklopu Privredne komore Republike Srpske.

“Planirano je da to bude i zvanični početak promocije jubilarnog 20. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije `Interagro 2022`”, naveli su iz “Grada”.

U znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju i partnerstvo između AD “Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine direktor Branislav Vlačo uručio je plaketu Međunarodnog sajma “Interagro” delegaciji Privredne komore.

Izvor>Agencije/Foto:Srna