Djevojčice (13) iz Novog Sada nema već 26 dana, njena očajna majka moli samo jedno

30.08.2023. - Aktuelno

“Nema mi djeteta već 26 dana, ni traga ni glasa od nje. Ne znam je li živa ili mrtva”, kaže očajna majka 13-godišnje Kristijane Aleksandrov.

Djevojčica je otišla je iz svoje kuće u Novom Sadu 4. avgusta u jutarnjim časovima u pratnji druga i od tada majka ne može da je pronađe.

Nestanak Kristijane odmah je prijavljen policiji, a kako kaže djevojčicina majka Vanja Aleksandrov, svaki trag do njene kćerke bio je ćorsokak.

– Nema mi djeteta, stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo. Još na početku sam dobijala dojave da je viđena na raznim mjestima, ali gdje god smo otišli nje više nije bilo. Posljednje što sam čula je da je viđena u Palanci, cijelu smo je pretražili, mog djeteta nema – kaže zabrinuta majka koja sada strahuje da li joj je dijete živo.

Ona moli i apeluje da se javi svako ko zna gdje je Kristijana.

– Obratili smo se i organizaciji Igora Jurića, nema koga nismo zvali, tražili, pitali. Molim sve da mi jave ako je negdje vide ili su čuli gdje je, samo da znam da je živa – ponavlja Vanja Aleksandrov.

Sa drugom ukrala 300 evra, on se pojavio, nje nema

Podsjetimo, Kristijana je pobjegla sa svojim drugom Vladimirom, a uzeli su iz kuće 300 evra.

– Ušao je, probudio je i za pet minuta ih već nije bilo – rekla je tada Vanja.

Ona je odmah krenula u potragu za nestalom kćerkom, pa je u jednom trenutku uspjela i da je vidi kod Željezničke stanice, ali su je Kristijana i Vladimir vidjeli i pobjegli.

Djevojčica je, prema riječima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvijek vraćala, što sada nije slučaj, piše Blic.

Svako ko vidi Kristijanu, može javiti njenoj majci Vanji Aleksandrov na broj telefona 061/2111696.

Izvor: srpskainfo.com