Danas promjenljivo oblačno vrijeme uz dosta sunčanih perioda

23.12.2022. - Aktuelno

Danas se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme uz dosta sunčanih perioda.

 

Temperatura vazduha biće od jedan do sedam, u višim predjelima od nule, a maksimalna od devet do 13, lokalno na zapadu i jugu do 16, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab do umjeren južni i jugozapadni, u zapadnim predjelima lokalno jak jugozapadni.

Promjenljivo oblačno vrijeme uz dosta sunčanih perioda i toplo za ovo doba godine,biće i za predstojeći vikend ,podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prvog dana vikenda, u subotu, 24. decembra, jutro će biti pretežno do potpuno oblačno, a tokom prijepodneva i dana promjenljivo oblačno uz dosta sunčanih perioda i toplo vrijeme za ovo doba godine.

Poslijepodne na krajnjem zapadu i sjeverozapadu biće uslova za slabu prolaznu kišu.

Jutarnja temperatura biće od tri do osam, u višim predjelima na istoku od nule, a dnevna dnevna od osam do 13, na jugu do 16, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 25. decembra, jutro i prijepodne biće pretežno oblačno na zapadu i sjeverozapadu, a u ostalim predjelima uglavnom vedro, dok će tokom dana biti sunčano i veoma toplo za ovo doba godine.

Jutarnja temperatura vazduha od tri do osam, u višim predjelima na istoku od nule, a dnevna od 10 do 15, na sjeveru i jugu do 17, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih

 

Bijeljina.com/FOTO:Aleksandar Golić/Bijeljina.com