Čola stiže u Bijeljinu i donosi nam “Ono malo sreće”

04.08.2022.

Još samo dva dana nas dijele od velikog koncerta Zdravka Čolića u Bijeljini. Biće to prilika da Čola pokaže zašto je miljenik publike već više od 50 godina.

Organizatori koncerta za portal Bijeljina.com kažu da su pripreme pri kraju i da vlada veliko interesovanje za nastup naše muzičke legende.

“Subota se bliži, Zdravko Čolić nam uskoro stiže i donosi “ono malo sreće”, a mi radove privodimo kraju. Ekipe policije, vatrogasaca, hitne pomoći, Elektro Bijeljine, Sector Security-a su raspoređene na terenu i biće spremne da odgovore na sve izazove ako ih bude, hvala im svima na maksimalnoj ljubaznosti i profesionalizmu. Hvala i ekipi M tela koja je danas obezbjedila dodatnu baznu stanicu. I posebna zahvalnost firmi Doo”Pro Rent” koja će da ovom spektaklu da da poseban pečat najboljom opremom koja postoji”, navodi Vuk Lukić iz “Mega Evenet Ba”.

On dodaje da karata ima dovoljno na svim prodajnim mjestima, te  da do danas broje preko 20.000 posjetilaca koji će prisustvovati Čolinom koncertu, a do subote očekuju da će ta cifra porasti.

“Po dosadašnjoj prodaji oborili smo sve rekorde u Bijeljini i ovo će sigurno biti najposjećeniji koncert u istoriji našeg grada. Veliki broj gostiju iz regiona će da vidi i doživi Bijeljinu u punom sjaju u subotu. Bitne stvari koje treba da znaju je da je ulaz na koncert iz Galca, i to je jedini ulaz koji se u subotu otvara u 18h. Mali broj karata koje su ostale mogu se do koncerta  kupiti na prodajnim mjestima:

Online www.kupikartu.ba

i u Bijeljini:

-Kiosci K-Minut dva

-Happy Travel 

-Etno Selo Stanišići- Hotel Pirg

-Računovodstveni biro Standard

-Info pult Turističke Organizacije

-Urban Pub Krug

-House and Kitchen Bar

-Praha Pub 

Ukoliko karata ostane moći će se kupiti i na sam dan koncerta na ulazu u gradski stadion.

Apelujemo na sve građane da ako su u mogućnosti idu pješke na koncert da bi izbjegli saobraćajni kolaps”, kaže Lukić.

Koncert Zdravka Čolića se održava u sklopu Pantelinskih dana, organizatori koncerta su Doo”Mega Event Ba” i Doo”Melos Estrada”  pokrovitelj koncerta je Grad Bijeljina.

Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad Čola će izaći pred bijeljinsku publiku u subotu 6. avgusta u 21h i otpjevaće najveće hitove uz koje su odrastale mnoge generacije.

 

Bijeljina.com/Foto:Mega Event Ba