Čarolija praznika kroz humanitarnu akciju “A zašto ja nemam paketić?”

25.12.2022. - Aktuelno
U  sklopu akcije “A zašto ja nemam paketić?”, u organizaciji Unije studenata Republike Srpske Studentakog parlamenta UIS i Bijeljinskog udruženja mladih, trinaestu godinu za redom realizovano je  uspješno prikupljanje 1100 paketića, čime je premašen prošlogodišnji rekord.

“Bila nam je čast družiti se i raditi , a najveća sreća videti osmijehe na licima djece danas na podjeli. Humanost postoji, samo je treba probuditi, jer naše malo, nekome znači mnogo!”, izjavila je Maja Sekulić, student-prorektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu.
“Veliku zahvalnost ove godine dugujemo i sponzorima ovogodišnje akcije, a to su: MB Sport “Balon”, Ekspirience BiH, “Mozart” torte i kolači, Spektar drink i Noćnom klubu “Hangar”, kao i svim našim sugrađanima koju su učestovali u ovoj akciji i dali svoj doprinos.” rekla je Katarina Tomanić, koordinator akcije.
Pekitići prikupljeni u ovoj akciji podijeljeni su djeci iz socijalno ugroženih porodica sa područja Grada Bijeljina, a u toku svetosavskih praznika biće podijeljeni djeci na Kosovu i Metohiji.
Bijeljina.com