Еlmedinu, sultanu iz BiH, trudne obje žene (Video)

05.01.2024. - Aktuelno

Еlmedin iz Busovače u BiH, koji živi sa dvije žene, jednom iz BiH, jednom iz Ukrajine, sada čeka djecu sa obje.

Responsive image

Priča o Еlmedinu Kariću iz Busovače, koji živi sa dvije žene, Fatimom sa kojom je deset godina u braku i ima troje djece i Ukrajinkom Janom, koju je upoznao na privremenom radu u Minhenu, obišla je region.

Fatima je plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila je. Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i istjerao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

Еlmedin je, uprkos protivljenju mnogih, ostvario svoj san i sada živi sa dvije žene pod istim krovom.

“Maštao sam kad sam bio momak da imam dvije žene u isto vrijeme. Janu sam upoznao u Njemačkoj. Nisam htio da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene”, priča Еlmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima, prenosi “”.

Еlmedin je sada sa svojim ženama otišao i korak dalje, pa su, sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, obje zatrudnile u isto vrijeme. Kako se vidi na snimku, voditelj je donio testove za trudnoću, koji je pokazao i da Fatima i Jana čekaju bebu, a sudeći po reakcijama, ovaj neobičan trojac je oduševljen prinovama.

Inače, Еlmedina su u regionu nazvali sultanom iz BiH.

Izvor: ATV